• 30 dagars öppet köp
  • Snabba leveranser
  • Betala enkelt med Klarna
0

Soffor

Vardagsrummet är en plats för både avkoppling och umgänge, vilket gör att en trivsam atmosfär är av stor vikt i detta härliga rum. Soffan är en viktig möbel vid inredning av ditt vardagsrum och kan variera i storlek, material och färg. Oavsett vilken stil du vill presentera i ditt vardagsrum, hittar du garanterat en vacker och komfortabel soffa i hög kvalitet hos Oscar & Clothilde.

 

Filtrera
Varumärke (0/3 valda)
Material (0/2 valda)
Färg (0/8 valda)
Antal sittplatser (0/5 valda)
Sortera
48 produkter

Visa fler

Utbud av soffor hos Oscar & Clothilde

Soffan kan vara av diskret eller iögonfallande karaktär. I Oscar & Clothildes sortiment finner du allt från sammetssoffor i unika utformningar som exempelvis en vacker snäckformad rygg med guldfärgade ben, till linnesoffor i diskreta färger i generösa storlekar. Soffan är i sin natur en vacker möbel, men bör kombineras med andra möbler och inredningsdetaljer för att befinna sig i sitt rätta element.

Genom att kombinera soffor med fåtöljer och sittpuffar, skapas en ombonad och trivsam känsla i hemmet. Vardagsrum i generösa storlekar får gärna inredas med två vackra soffor mittemot varandra, med ett vackert soffbord dem emellan. Soffborden får gärna prydas av vackra vaser, ljusstakar och andra inredningsdetaljer.