Vas Avokado glas klar

Odla ett avokadoträd
Endast i butik
599 kr
Avokadovasen säljs exklusivt hos oss i butiken. Vasens rena och enkla design, baserad på principerna om minimalism, tidlöshet och funktionalitet, gör att du kan se avokadokärnan när det mognar och ge en inblick i växternas första livssteg.

Vi har förfinat den traditionella metoden att odla. Öppningen på vasen håller kärnan torr när det groddar och uppmuntrar rötterna att blomstra fritt. Din kärlek till avokado kan frodas långt efter att ha ätit en; spara bara fröet, odla det och upptäck det extraordinära trädet inuti. Perfekt för växtälskare, designentusiaster, nyfikna barn och alla som vill uppleva naturens glädje och en unik koppling till vår miljö.

Avokadovasen är tillverkad av borosilikatglas. En 36-sidig handbok, som omtänksam guidar användaren med detaljerade steg-för-steg guide medföljer. Handboken innehåller användbara tips och råd om ämnen vatten, ljus, beskärning och repotting. Samt historiska referenser och konstnärliga inspirationer. Förpackningen är tryckt på återvunnen kartong.

Mått: 15x15 cm

Har du inte möjlighet att besöka oss i butiken? Kontakta oss för beställning, så hjälper vi dig.
Mer information
Artikelnummer113754
Vikt500,00 g
Bredd150,00 mm
Höjd150,00 mm
Antal per fp1
Endast i butikJa
BeställningsvaraNej
MaterialGlas
Tål maskindiskJa
Vad kul att du är intresserad av den här varan! Den finns endast tillgänglig i vår butik på Birger Jarlsgatan 27.

Om du vill att vi lägger undan varan åt dig kan du ringa oss på 08-611 53 00 eller använd kontaktformuläret genom att klicka på knappen "Reservera" ovan, så återkommer vi till dig!

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.