Vas Ekollon glas klar

Odla en ek
Endast i butik
399 kr
Vas ekollon säljs exklusivt hos oss i butiken. Denna innovativa och vackert utformad vasen gör att du kan bevittna ett ekollon som du har plockat ute i naturen, växa till fram en magnifikt ek. Perfekt för stadsbor, trädälskare, nyfikna barn och designentusiaster för att föra naturens magi in i sitt hem.

Ekollonvasen är tillverkad av borosilikatglas. En 20-sidig handbok, som omtänksam guidar användaren med detaljerade steg-för-steg guide medföljer. Handboken innehåller användbara tips och en fältguide om ekar. Samt historiska referenser och konstnärliga inspirationer. Förpackningen är tryckt på återvunnen kartong.

Mått: 10x10cm

Har du inte möjlighet att besöka oss i butiken? Kontakta oss för beställning, så hjälper vi dig.
Mer information
Artikelnummer113753
Vikt300,00 g
Bredd100,00 mm
Höjd100,00 mm
Antal per fp1
Endast i butikJa
BeställningsvaraNej
MaterialGlas
Tål maskindiskJa
Vad kul att du är intresserad av den här varan! Den finns endast tillgänglig i vår butik på Birger Jarlsgatan 27.

Om du vill att vi lägger undan varan åt dig kan du ringa oss på 08-611 53 00 eller använd kontaktformuläret genom att klicka på knappen "Reservera" ovan, så återkommer vi till dig!

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.