Våren på Oscar & Clothilde

Välkommen in till oss i butiken på Birger Jarlsgatan 27. Här förändras miljön ständigt och du hittar alltid något spännande, udda, bekant, antikt och vackert. Hur ser våren ut hos oss i butiken?

Våren på Oscar & Clothilde

Vårens sortiment på Oscar & Clothilde!
Oscar & Clothildes sortiment är inte beroende av säsonger eller trender och våra produkter passar lika bra vår som höst. Vi fyller kontinuerligt på med spännande nyheter både i butik och online av vårt eget varumärke och toppar det med utvalda varumärken.

Vi ser ett ökat intresse på våra antikviteter, vilket är väldigt roligt så det kommer fler antika föremål och möbler till butiken. Det är också kul att se att intresset för vår inredningstjänst ökar och vi får fler förfrågningar, både stora som små.

Detta inspireras vi av just nu.
Vi inspireras den här tiden på året mycket av ljuset och att vi går mot ljusare tider. Vi tar alltid in färgklickar i butiken och just nu har vi vår mönstrade soffa Andrew klädd i tyget Magnolia från GP & J Baker som är ett uppskattat blickfång. För de som inte vågar en hel mönstrad soffa så kommer vi ta in kuddar i samma tyg. I butiken inspireras vi varje dag över att kunna överraska kunden och ge dem en unik upplevelse.

Känslan i butiken.
Känslan hos oss är mer som ett stort vardagsrum på stan än en klassisk butiksmiljö. Vi jobbar alltid med att inspirera kunden både med färg, produktmix och bemötande. Vi känner att vi har Stockholms finaste butik och är stolta över alla delar som bidrar till det. Vi värderar kundupplevelsen högt och vill alltid ge premiumservice, varje vecka har vi tillexempel en florist som binder otroligt vackra fredagsbuketter som är väldigt uppskattade och ger något extra. Just fredagsbuketten är ofta ett av våra populäraste inlägg på instagram och känns lite som en härlig veckorutin för våra följare, även de som kanske aldrig har varit i butiken får en känsla av den.

Våra personliga favoriter!
Ser vi till etablerade varumärken så måste vi börja med att vi som enda butik i Stockholm representerar Astier de Villatte som är ikoniska inom sin bransch. Vi är även agenter för Chelsea Textiles, ett brittiskt möbelvarumärke som vi har en lång relation med. Vi måste självklart också nämna lampan Duckfeet från Porta Romana som alltid väcker reaktioner i butiken och gör kunderna glada. Inom vårt eget varumärke så tycker vi lite extra mycket om våra Baljfåtöljer, vår bordslampa Blåmes och självklart vår fantastiska Strandlampett.

Fri standardfrakt över 800 kr
30 dagar bytesrätt
Säkra betalningar med