Våra inredningsfavoriter

Vi lyfter våra favoriter hos oss på Oscar & Clothilde. Produkter som även har kommit att bli favoriter hos många av våra kunder. Nedan kan du upptäcka sju av våra favoriter: De mjuka plädarna Morris, den vackra bordslampan Blåmes, den tidlösa baljfåtöljen Clothilde, adventsljusstaken Näver, soffa Andrew, den ståtliga lampan Tsar och vår glimmande serie Strand.

1) Tidlösa baljfåtöljen
Vår vackra baljfåtölj i sengustaviansk stil med träskuren dekor finns i tre utföranden, sobert svart, elegant antikgrå samt randig. Fåtöljen pryds av klassiska lejonhuvuden samt den karaktäristiskt svängda ryggbrickan. Baljfåtöljen finns i tre färger.

2) En för varje säsong, Pläden Morris
Vår handvävda pläd Morris Morris blir med sina vackra färger och dekorativa fransar en värmande detalj i soffan eller fåtöljen. Pläden Morris finns i 8 vackra färger.

3) Adventsljusstake Näver
Adventsljusstake Näver har en klassisk form med en modern tappning tack vare sin vackert flätade utformning. Fyll den med vacker mossa och dekorera med bär, löv, eller dina favoritdekorationer. Adventsljusstake Näverär formgiven av Fanny Sachs från 3dO arkitekter exklusivt för Oscar & Clothilde.

4) Upptäck planteringslampan Blåmes
En unikt utformad bordslampa bordslampa som varit en favorit i många år. Bordslampan är tillverkad i plåt och har en mattsvart finish med en skål i mitten av lampan. Dekorera din lampa med blommor och ting, bara fantasin sätter gränsen.

5) Ståtliga bordslampan Tsar
Tsar är lampan med hänförande detaljer. Den unika svanhalsfoten i mässing är placerad på en solid platta i svart marmor. De noggrant utarbetade detaljerna kombinerat med ett nätt omfång lämnar ingen oberörd och blir ett uppskattat inslag i inredningen.

6) Soffa Andrew från Bröderna Anderssons
Soffa Andrew klädd i det klassiska tyget Magnolia från GP & J Baker. Ett mönster fyllt av blommande grenar och blad i livliga färger. Soffa Andrew är tillverkad i de småländska skogarna av Bröderna Anderssons. Ett svenskt hantverk när det är som allra bäst och ger med sina följsamma detaljer och mjuka linjer ett elegant intryck.

7) Glimmande detaljer
Sätt guldkant på inredningen med gyllene inslag och former inspirerade av naturen. De snäckformade faten och lampetterna lampetterna blir vackra inslag i inredningen. Vägglampetterna för kronljus eller värmeljus i krom eller mässing sprider ett stämningsfullt sken i rummet.

Utvalda inredningsfavoriter
 1. Bordslampa Tsar inkl. skärm
  3995 kr
 2. Ljusstake Bertil
  2295 kr
 3. Adventsljusstake Näver Mässing
  2495 kr
 4. Baljfåtölj Clothilde antikgrå
  8995 kr
 5. Pläd Morris oliv
  899 kr
 6. Lampfot Blåmes
  2295 kr
30 dagars öppet köp
Säkra betalningar med