Urna kinesisk celadon

Tillfälligt slut
Specialpris 345 kr Ordinarie pris 690 kr
En mycket dekorativ urna i klassiskt kinesiskt utförande, baserad på originaldesign från den kinesiska Mingdynastin. Den vackra urnan är tillverkad i glaserad keramik och kännetecknas av den ljust turkosa färgen samt den lätt krackelerade ytan. En elegant och smakfull inredningsdetalj.Urnan är 16cm hög och 13cm bred Tillverkad i glaserad keramik Förpackningen innehåller ett exemplar
Mer information
Artikelnummer107860
Vikt1410,00 g
Endast i butikNej
Designer-
Serie-
Antal per fp-
Form-
Leveranstid-
Varumärke-
BeställningsvaraNej
Färg-
Material-

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.

50%