Tillbringare Kiki

Vacker karaff från Jonathan Adler
Tillfälligt slut
1190 kr
Tillbringare Kiki är en iögonfallande karaff, i design av Jonathan Adler. Den karaktäristiska kannan är tillverkad i vitt porslin med matt finish och kännetecknas av sin abstrakta ekivoka avbildning av den kvinnliga kroppen. Konstnären själv beskriver tillbringaren som en hyllning till den legendariska artisten, konstnären och skådespelerskan Kiki de Montparnasse. Den dekorativa kannan blir en mycket vacker dukningsdetalj som gör sig lika bra i klassiskt inredda miljöer såväl som i moderna hem.Rymmer 1,3 l.Förpackningen innehåller ett exemplar
Mer information
Artikelnummer108702
Tål maskindiskJa
Vikt1040,00 g
Höjd180,00 mm
Endast i butikNej
DesignerJonathan Adler
Serie-
Antal per fp1
Form-
Leveranstid-
VarumärkeJonathan Adler
BeställningsvaraNej
FärgVit
MaterialPorslin
Volym cL13,00 cl

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.