Tallrik grön 27 cm

Vackert stänkmålad tallrik i gröna toner
Tillfälligt slut
189 kr
Den vackert stänkmålade tallriken i grön, laserad keramik blir en iögonfallande detalj på bordet och ett vackert inslag i dukningen. Tallriken kännetecknas av det karaktäristiska mörkgröna mönstret på den turkosgröna bakgrunden. Kombinera gärna tillsammans med övriga delar i serien. Tallriken är 27cm i diameter. Förpackningen innehåller en tallrik.
Mer information
Artikelnummer105803
Tål maskindiskJa
Diameter270,00 mm
Vikt910,00 g
Endast i butikNej
Tål mikrougnJa
UgnsfastNej
MaterialKeramik
FärgGrön
FormRund
BeställningsvaraNej

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.