Taklampa Juniper large

Dekorativ taklampa
Slutsåld
Special Price 11360 kr Ordinarie pris 14200 kr
Generös taklampa som sprider ett mjukt sken i hela rummet. Lampan blir en vacker inredningsdetalj som tillför elegans till ditt hem. Lampskärmarna på bilden ingår.

Mer information
Artikelnummer112975
MaterialStål
FärgGuld
Diameter8128,00 mm
Antal per fp1
Höjd8890,00 mm
Vikt13000,00 g
LampsockelE14
BeställningsvaraYes
Skrymmande godsNo
Rekommenderad maxeffekt40,00 W
Leveranstidca 3 - 4 veckor
Endast i butikNo
Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara gör du det genom att klicka på beställ-knappen på produkten, eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål eller tas hem speciellt för dig. När vi mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig tar vi ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp.
Vanliga retur-och fraktvillkor gäller inte för beställningsvaror.

Följande fraktpriser gäller på beställningsvaror per leverans från våra leverantörer Chelsea Textiles, Vaughn och Porta Romana till din tomtgräns:

* Möbler 1 995 kr
* Lampor och lampfötter 995 kr
* Lampskärmar 595 kr

Önskar du inbärning eller annan extratjänst tillkommer kostnader som tas på offert beroende på leverantör av tjänsten där du bor. Beställningsvaror betalas via swish eller Bankgiro enligt utställd faktura från Oscar & Clothilde.
20%