Taklampa Field

Magnifik taklampa med ringar.
Tillfälligt slut
15995 kr
Vacker taklampa med gyllene ringar. Både enkel och samtidigt lekfull i sin formgivning. En mycket spektakulär taklampa som bidrar till rumslig atmosfär. Levereras med svart skärm med gyllene guldinsida.
Mer information
Artikelnummer112388
Höjd1100,00 mm
LampsockelE14
Vikt8000,00 g
Diameter600,00 mm
Antal per fp1
BeställningsvaraJa
LeveranstidNej
Endast i butikNej
VarumärkeNej
DesignerNej
SerieNej
MaterialNej
FärgGuld

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.