Stol Dippan Varese

Vacker stol
Tillfälligt slut
11795  kr
Stol Dippan är en elegant stol som passar perfekt kring matsalsbordet. Stolen har en elegant design och är klädd med pärlspik runt sitsen och ben i mörk valnöt. Tyg: Välj ditt tyg från kollektionen Varese sammet från Designers Guild. Kontakta info@oscarclothilde.com för mer information.
Mer information
Artikelnummer 111897
Höjd 865,00 mm
Bredd 530,00 mm
Sitthöjd 480,00
Endast i butik Nej
Leveranstid ca 5 - 6 veckor
Beställningsvara Ja
Stolstyp Matstol
Färg Multifärgad
Material Trä
Tål utomhusbruk Nej
Slitstyrka/Martindale 50000,00 Martindale
Antal per fp 1
Vändbara dynor Nej
Avtagbar klädsel Nej
Antal sittplatser 1

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.