Stol Dippan insänt tyg

Stol Dippan är en tidlös och skräddarsydd modell som tillverkas efter ditt önskemål, passar både som matsalsstol och som en nättare fåtölj.
Tillfälligt slut
11495 kr
Stol Dippan är en tidlös och skräddarsydd modell som tillverkas efter ditt önskemål, passar både som matsalsstol och som en nättare fåtölj. Går att få med eller utan pärlspik längs sitsen och ben i mörk valnöt.
Priset avser oklädd stol. Tyg: 1,9 m tyg är det enda som behövs för att Du skall få din drömstol. Bredd: 53 cm Djup: 64 cm Höjd: 86,5 cm Sitshöjd: 48 cm.

Oscar & Clothilde ger dig som kund möjlighet att skapa din egen drömstol.
Önskar du ett speciellt tyg så hjälper vi dig att utforma den så som du vill ha den.
För mer information och beställning, vänligen kontakta info@oscarclothilde.com
Mer information
Artikelnummer111896
MaterialTrä
Bredd530,00 mm
FärgMultifärgad
Höjd865,00 mm
Antal per fp1
Vändbara dynorNej
VarumärkeJio Möbler
KlädselMånga
Antal sittplatser1
StolstypMatstol
Sitthöjd480,00
BeställningsvaraJa
Avtagbar klädselNej
Endast i butikNej
Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara gör du det genom att klicka på beställ-knappen på produkten, eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål eller tas hem speciellt för dig. När vi mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig tar vi ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp.
Vanliga retur-och fraktvillkor gäller inte för beställningsvaror.

Önskar du inbärning eller annan extratjänst tillkommer kostnader som tas på offert beroende på leverantör av tjänsten där du bor. Beställningsvaror betalas via swish eller Bankgiro enligt utställd faktura från Oscar & Clothilde.