Sprekenhus Hydrating Body Lotion 236 ml

Härligt doftande fuktkräm
Slutsåld
Specialpris 145 kr Ordinarie pris 290 kr
En väldoftande fuktkräm som är full av näringsrika botaniska extrakt och är utformad för daglig användning. De intensiva egenskaperna gör det till en idealisk produkt för att lindra torrhet eller skydda hud som regelbundet utsätts för reglerat inomhusklimat.Passar perfekt för alla hudtyper
Mer information
Artikelnummer111627
Vikt280,00 g
VarumärkeSprekenhus
Antal per fp1
Endast i butikNej
BeställningsvaraNej
Volym cL23,60 cl

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.

50%