Soffa Oskar 3-sits Varese 240cm

Handgjord soffa från svenska JIO möbler
Tillfälligt slut
46995 kr
Soffa Oskar är en underbar Soffa från svenska JIO möbler. Sofforna från JIO är av högsta kvalitet och stoppas och kläs för hand.

Stommen är i massiv furu. Sits med nozag i botten, sittplymåer med kallskumskärna och svep av sjöfågelfjäder och fiber ovan och under, ryggplymåer med sjöfågelfjäder och fiber. Stoppningsmaterial: Kallskum och fibervadd. Ben och nitar: Lackade metallben samt pärlspik från Houles.

Mått: Bredd: 240 cm Höjd: 86 cm, Sitthöjd; 42 cm.

Oscar & Clothilde ger dig som kund möjlighet att skapa din drömsoffa. Önskar du ett speciellt tyg eller högre ben, så hjälper vi dig att utforma din soffa så som du vill ha den. Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram det alternativ som passar just dig. För beställning kontakta info@oscarclothilde.com
Mer information
Artikelnummer111959
Vändbara dynorJa
Avtagbar klädselNej
Antal sittplatser4
Sittdjup800,00
Sitthöjd420,00
Höjd860,00 mm
Djup950,00 mm
Längd2400,00 mm
Vikt60000,00 g
TvättrådKemtvätt
Antal per fp1
BeställningsvaraJa
Endast i butikNej
VarumärkeJio Möbler
FärgMultifärgad
MaterialTrä/ Järn
Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanliga retur- och fraktvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas och tas hem specifikt till dig.