Soffa Oskar 3-sits Varese 240cm

Handgjord soffa från svenska JIO möbler
Tillfälligt slut
49995 kr
Soffa Oskar är en underbar Soffa från svenska JIO möbler. Sofforna från JIO är av högsta kvalitet och stoppas och kläs för hand.

Stommen är i massiv furu. Sits med nozag i botten, sittplymåer med kallskumskärna och svep av sjöfågelfjäder och fiber ovan och under, ryggplymåer med sjöfågelfjäder och fiber. Stoppningsmaterial: Kallskum och fibervadd. Ben och nitar: Lackade metallben samt pärlspik från Houles.

Mått: Bredd: 240 cm Höjd: 86 cm, Sitthöjd; 42 cm.

Oscar & Clothilde ger dig som kund möjlighet att skapa din drömsoffa. Önskar du ett speciellt tyg eller högre ben, så hjälper vi dig att utforma din soffa så som du vill ha den. Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram det alternativ som passar just dig. För beställning kontakta info@oscarclothilde.com
Mer information
Artikelnummer111959
Designer-
Djup950,00 mm
Längd2400,00 mm
Antal per fp1
Form-
FärgMultifärgad
MaterialTrä/ Järn
Höjd860,00 mm
Serie-
Vändbara dynorJa
VarumärkeJio Möbler
Klädsel-
Antal sittplatser4
Sofftyp-
Sitthöjd420,00
Sittdjup800,00
BeställningsvaraJa
Avtagbar klädselNej
TvättrådKemtvätt
Leveranstidca 8 - 10 veckor
Endast i butikNej
Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara gör du det genom att klicka på beställ-knappen på produkten, eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål eller tas hem speciellt för dig. När vi mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig tar vi ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp.
Vanliga retur-och fraktvillkor gäller inte för beställningsvaror.

Önskar du inbärning eller annan extratjänst tillkommer kostnader som tas på offert beroende på leverantör av tjänsten där du bor. Beställningsvaror betalas via swish eller Bankgiro enligt utställd faktura från Oscar & Clothilde.