Soffa Oskar 2-sits Varese 200cm

Svensktillverkad soffa från JIO möbler
Tillfälligt slut
42495 kr
Soffa Oskar är en underbar Soffa från svenska JIO möbler. Sofforna från JIO är av högsta kvalitet och stoppas och kläs för hand. Stommen är i massiv furu. Sits med nozag i botten, sittplymåer med kallskumskärna och svep av sjöfågelfjäder och fiber ovan och under, ryggplymåer med sjöfågelfjäder och fiber. Stoppningsmaterial: Kallskum och fibervadd. Ben och nitar: Lackade metallben samt pärlspik från Houles.

Mått: Bredd: 200 cm, Höjd: 86 cm, Sitthöjd; 42 cm.

Oscar & Clothilde ger dig som kund möjlighet att skapa din drömsoffa. Önskar du ett speciellt tyg eller högre ben, så hjälper vi dig att utforma din soffa så som du vill ha den. Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram det alternativ som passar just dig. För beställning kontakta info@oscarclothilde.com
Mer information
Artikelnummer111969
Vändbara dynorJa
Avtagbar klädselNej
Antal sittplatser3
Sittdjup800,00
Sitthöjd420,00
Höjd860,00 mm
Djup950,00 mm
Längd2000,00 mm
Vikt50000,00 g
TvättrådKemtvätt
Antal per fp1
BeställningsvaraJa
Endast i butikNej
VarumärkeJio Möbler
MaterialTrä/ Järn
Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, klicka på Beställ för att komma till kontaktformuläret eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanliga retur- och fraktvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas och tas hem specifikt till dig.