Soffa Capri 4-sits lösa kuddar Sweet

Elegant linnesoffa
Tillfälligt slut
38995 kr
4-sits soffan Capri ger dig en exklusiv och avslappnad känsla. Klädseln i elegant linne är avtagbar. Sju lösa ryggkuddar ingår och skapar en inbjudande känsla med en hög sittkomfort tack vare det generösa djupet i soffan.

Bredd; 240 cm, Höjd; 83 cm, Djup; 100 cm.

Denna modell går att få i andra storlekar samt andra klädslar. För frågor eller beställning kontakta info@oscarclothilde.com.
Mer information
Artikelnummer112568
Designer-
Bredd2400,00 mm
Djup1000,00 mm
Antal per fp1
Form-
Färg-
MaterialLinne
Höjd830,00 mm
Serie-
Vändbara dynorNej
Varumärke-
Klädsel-
Antal sittplatser-
Sofftyp-
Sitthöjd420,00
Sittdjup630,00
BeställningsvaraJa
Avtagbar klädselJa
Tvättråd-
Leveranstid-
Endast i butikNej
Fyllning/stoppning-
Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara gör du det genom att klicka på beställ-knappen på produkten, eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål eller tas hem speciellt för dig. När vi mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig tar vi ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp.
Vanliga retur-och fraktvillkor gäller inte för beställningsvaror.

Önskar du inbärning eller annan extratjänst tillkommer kostnader som tas på offert beroende på leverantör av tjänsten där du bor. Beställningsvaror betalas via swish eller Bankgiro enligt utställd faktura från Oscar & Clothilde.