Soffa Boho 3-sits Brera lino 240 cm

Svensktillverkad soffa
Tillfälligt slut
39995  kr
Soffa Boho är en soffa av hög kvalitet som både ger en exklusiv och en avslappnad känsla. Sofforna från JIO är av högsta kvalitet och stoppas och kläs personligen. Ett riktigt hantverk sedan starten 1941. Stommen är uppbyggd av massiv furu. Sits med nozag i botten, sittplymåer med kallskumskärna och fibervadd Detta är en beställningsvara. För beställning eller förfrågningar kontakta order@oscarclothilde.com
Mer information
Artikelnummer 112286
Sittdjup 420,00
Höjd 680,00 mm
Djup 950,00 mm
Bredd 2400,00 mm
Antal per fp 1
Endast i butik Nej
Beställningsvara Ja
Form Rektangulär
Antal sittplatser 4
Färg Multifärgad
Material Trä/ Järn
Vändbara dynor Ja
Avtagbar klädsel Ja
Klädsel Många

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.