Soffa Boho 2-sits Brera Lino 200 cm

Soffa med hög komfort från JIO möbler
Tillfälligt slut
38495 kr
Soffa Boho är ett samarbete mellan Oscar & Clothilde och JIO möbler där vi har fått vara med och sätta vår egen prägel på en av deras modeller. Soffa Boho hittar du exklusivt hos oss på Oscar och Clothilde. Sofforna från JIO är av högsta kvalitet och stoppas och kläs för hand. Stommen är uppbyggd av massiv furu. Sits med nozag i botten, sittplymåer med kallskumskärna och fibervadd.

Mått: Bredd; 200 cm, Höjd; 85 cm, Djup; 95 cm.

Oscar & Clothilde ger dig som kund möjlighet att skapa din drömsoffa. Önskar du ett speciellt tyg eller högre ben, så hjälper vi dig att utforma din soffa så som du vill ha den. Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram det alternativ som passar just dig. För beställning kontakta info@oscarclothilde.com


Mer information
Artikelnummer112302
Vändbara dynorJa
Avtagbar klädselJa
KlädselMånga
Antal sittplatser3
Sittdjup800,00
Sitthöjd430,00
Höjd850,00 mm
Djup950,00 mm
Bredd2000,00 mm
Vikt50000,00 g
TvättrådMaskintvätt 30C
Antal per fp1
BeställningsvaraJa
Endast i butikNej
VarumärkeJio Möbler
FärgMultifärgad
Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanliga retur- och fraktvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas och tas hem specifikt till dig.