Soffa Andrew 2 1/2 sits 2 plymåer Kat 1

Soffa med hög komfort från Bröderna Andersson
Tillfälligt slut
22660 kr
Soffa Andrew är en högkvalitativ soffa av Howardmodell, tillverkad i de småländska skogarna av Bröderna Anderssons. Den klassiska modellen med låg, djup sits och vackert rundade armstöd är en modell som aldrig går ur tiden. Soffan har hög komfort med vändbara plymåer och stomme av massiv trä i alla bärande delar.Sitsplymå: Kallskum, sjöfågel och skuren latex , facksydd, vändbar. Ryggplymå: Sjöfågel och polyesterfiber, vändbar.Bredd; 228 cm Djup; 104 Höjd; 84Soffan går att få i fler utföranden.Detta är en beställningsvara. För beställning eller önskemål om annat tyg kontakta order@oscarclothilde.com
Mer information
Artikelnummer111370
Djup1040,00 mm
Sitthöjd440,00
Sittdjup600,00
Höjd840,00 mm
DesignerNej
Bredd1930,00 mm
BeställningsvaraJa
Leveranstidca 5 - 6 veckor
Endast i butikNej
SofftypNej
FormNej
FärgNej
MaterialTrä/ Järn
TvättrådKemtvätt
Vändbara dynorJa
Avtagbar klädselNej
KlädselMånga
Antal sittplatserNej
VarumärkeBröderna Anderssons
SerieNej
Antal per fp1

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.