Skåp Falsterbo 200 cm svart

Stilrent skåp
Tillfälligt slut
12495  kr
Stilrent vitrinskåp med plats för allt du vill visa tack vare dörrpartiet i härdat glas. Vitrinskåpet har dörrar med softclose gångjärn, 5 justerbara hyllor. Skåpet levereras monterat.
Mer information
Artikelnummer 111439
Djup 370,00 mm
Vikt 81000,00 g
Bredd 800,00 mm
Designer -
Höjd 2000,00 mm
Material Trä
Beställningsvara Nej
Leveranstid -
Antal per fp 1
Färg Svart
Varumärke -
Form -
Lådor antal -

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.