Servettringar herr & fru

Set om 4st servettringar från Jonathan Adler
Tillfälligt slut
Specialpris 629 kr Ordinarie pris 1280 kr
Servettringar herr & fru är ett set innehållande fyra snygga servettringar, designade av Jonathan Adler. Setet innehåller två exemplar som pryds av en mustasch, samt två exemplar formade som läppar. Varje servettring är stöpt helt i mässing och sedan polerade för att uppnå en perfekt finish. En elegant och annorlunda detalj som sätter karaktär på dukningen och en perfekt gåva.
/ 4 st
Mer information
Artikelnummer107982
Vikt720,00 g
Diameter38,00 mm
FormNej
MaterialMässing
FärgGuld
Antal per fp4
SerieNej
DesignerJonathan Adler
BeställningsvaraNej
LeveranstidNej
Endast i butikNej
VarumärkeJonathan Adler

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.

51%