Sängbord MID053 57x62x43 cm

Sängbord med modernt uttryck i form av T-formade handtag i mässing.
Tillfälligt slut
13995 kr
Chelsea Textiles har gjort en samling av Danish modern i form av sängbord och byråer inspirerad av den danska möbel designern Børge Mogensen. Tillsammans med kollegor som Arne Jacobsen och Hans Wegner skapade Mogensen internationell respekt för dansk möbeldesign. Den enkla och funktionella designen har i mer än ett halvt sekel haft efterfrågan världen över.

Handsnidad och handmålad i massivt trä, FSC-certifierad teak. Finns i ett urval av färger och ytbehandlingar inklusive vintage lack.
Detta är en beställningsvara. För beställning eller förfrågningar kontakta info@oscarclothilde.com
Mer information
Artikelnummer112159
Bredd430,00 mm
Längd620,00 mm
BordstypSängbord
Höjd570,00 mm
Endast i butikNej
Lådor antal-
Antal per fp1
VarumärkeChelsea Textiles
BeställningsvaraJa
Iläggsskiva antal-
MaterialTrä
Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanliga retur- och fraktvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas och tas hem specifikt till dig.