Sängbord MID032 48x53x34 cm

Sängbord ritad av Tommi Parzingers Charak för Chelsea Textiles
Tillfälligt slut
9995 kr
En samling möbler av tyskfödda möbeldesigner Tommi som bodde i New York från 1930-talet. Fick sitt erkännande för att producera en ny typ av glamorösa modernistiska möbler. Kollektionens eleganta och rena linjer gör den lika användbar idag som när den ursprungligen skapades.
Handsnidade och handmålad. Ben och ram i massivt trä, FSC-certifierad teak. Mässingdetaljer. Finns i ett urval av färger och ytbehandlingar inklusive vintage lack. Frakt tillkommer alltid på Chelsea Textiles. För mer information vänligen kontakta info@oscarclothilde.com
Mer information
Artikelnummer101529
Bredd340,00 mm
Längd530,00 mm
BordstypSängbord
Höjd480,00 mm
Endast i butikNej
Lådor antal-
Antal per fp1
VarumärkeChelsea Textiles
BeställningsvaraJa
Iläggsskiva antal-
MaterialTrä
Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanliga retur- och fraktvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas och tas hem specifikt till dig.