Pussel Paris 1000 bitar

Paris vackra arkitektur
Tillfälligt slut
329 kr
När du lägger detta pussel kommer du att lära känna staden Paris mycket bättre. Timmar med underhållning väntar på dig, och längs vägen kommer du sannolikt att upptäcka nya byggnader i Paris som kanske aldrig har fångat din uppmärksamhet. Tillsammans med pusslet hittar du en komplett lista över byggnaderna samt en vägledande affisch som visar motivet.
Mer information
Artikelnummer113431
Antal per fp1
Vikt200,00 g
Längd700,00 mm
Bredd500,00 mm
Serie-
Endast i butikNej
Varumärke-
Leveranstid-
BeställningsvaraNej
Designer-

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.