Presenttips

Vacker inredning uppskattas av de allra flesta, vilket gör att inredningsdetaljer ofta blir mycket omtyckta gåvor. Oavsett om det gäller födelsedagspresenter, bröllopsgåvor eller studentpresenter finns nästan alltid en passande inredningsdetalj som blir en uppskattad, personlig gåva och något att glädjas över i många år. Här finner du Oscar & Clothildes bästa presenttips. Till de klassiska gåvorna hör vackra vaser, dekorativa askar och eleganta ljusstakar. Här är utbudet stort vilket kan underlätta sökandet efter en passande present. Vill du ge bort något mer annorlunda rekommenderar vi iögonfallande textilier som plädar och kuddar, smakfulla glas eller varför inte en ovanlig skulptur? I Oscar & Clothildes sortiment av heminredning hittar du vackra gåvor för alla tillfällen och hem.

379  kr
399  kr

Hos oss på Oscar & Clothilde hittar du stora och små presenter för alla du vill fira. Vi har något för alla prisklasser och med den karakteristiska unika stilen som OC är känt för. I kategorierna nedan ger vi förslag på olika presenter för olika tillfällen, högtider och prisklasser. Hos oss hittar du allt från dekorativa vaser, ljusstakar och krukor till eleganta korthållare i läder och plädar i olika färger och material. Hittar du inget just där så har vi tusentals produkter med allt du behöver inom heminredning, allt från unika kaffekoppar och vackra champagneglas till eleganta speglar, sidobord och soffor.

279  kr
279  kr
499  kr
698  kr

Få saker kan lyfta humöret såsom genomtänkta och vackra presenter. Gör någon i din omgivning glad genom att köpa en inredningsdetalj att överraska med. Kanske ska du hem till kära vänner på middag och vill hitta en personlig present istället för den vanliga vinflaskan eller buketten blommor, hitta en vas som lyfter fram blommornas skönhet på bästa sätt och som blir en blickpunkt i vännernas vardagsrum under lång tid framöver och även ett minne av dig.

Presenttips
 1. Salladsbestick Saar
  115  kr
 2. Kapsylöppnare Igelkott
  285  kr
  Tillfälligt slut
 3. 48%
  Vacker linneservett.
  Linneservett 50x50 cm charcoal
  Specialpris 89  kr Ordinarie pris 170  kr
 4. 48%
  Elegant vit linneservett
  Linneservett 50x50 cm milkwhite
  Specialpris 89  kr Ordinarie pris 170  kr
 5. Salladsskål Spruzzi 22 cm grön
  199  kr
 6. Assiett Spruzzi 20 cm grön
  179  kr
 7. Kruka Adak Guld
  295  kr
 8. 22%
  Kruka Adak i silverfärgad metall
  Kruka Adak Silver
  Specialpris 229  kr Ordinarie pris 295  kr
 9. Kruka Bersbo Guld
  295  kr
 10. 22%
  Kruka Bersbo Silver
  Kruka Bersbo Silver
  Specialpris 229  kr Ordinarie pris 295  kr
 11. Ljusstake Trotzig
  295  kr
 12. Tvål Geranium 250 gr
  215  kr

Vi på Oscar & Clothilde tycker att julen ska vara en högtid för avkoppling och lugn. Därför har vi skapat sektionen julklappstips för att underlätta julklappshandlingen. Vi har tipsen på julklappar inom inredning som gör att du ger rätt julklappar till honom och julklappar till henne, oavsett om det är en familjemedlem eller din käresta.

Hos oss på Oscar & Clothilde hittar du stora och små presenter för alla du vill fira. Vi har något för alla prisklasser och med den karakteristiska unika stilen som Oscar & Clothilde är känt för. Hittar du inget just där så har vi tusentals produkter med allt du behöver inom heminredning, allt från unika kaffekoppar och vackra champagneglas till eleganta speglar, sidobord och soffor.

379  kr
159  kr
149  kr
Textil
Specialpris 348  kr Ordinarie pris 695  kr
850  kr
Frakfritt över 800 kr
14 dagars ångerrätt
Säkra betalningar med