Högtider

Hos oss på Oscar & Clothilde ser vi årets högtider som ett utmärkt tillfälle att samla nära och kära för att fira tillsammans samt att få göra vårt hem extra för att skapa rätt stämning.

159 kr
149 kr

Oscar & Clothilde har något som passar alla högtider.

Julen med sin varma och inbjudande känsla där vackra dekorationer och stämningsfull belysning skapar den rätt känslan. Föredrar du dova färger som skapar lugn och ro, en klassiks jul i rött och grönt eller festligt julgranspynt som står ut ger en karaktäristiks touch?

Påsken är en av årets mer färgsprakande högtider med sin vackra palett av glada färger då vi längtar efter ljuset som kommer så sakteliga. Duka upp till en riktigt påskmiddag med vackra textilier i dukningen och placera en krispig bukett med tulpaner i en elegant glasvas mitt på bordet.

Sommaren kommer så äntligen med all sin förväntan och bjuder ofta in till en rad festligheter som skolavslutning, studentfirande, bröllop och festliga kräftskivor. Många letar inspiration till det perfekt dukade sommarbordet. Ta tillvara på all härlig grönska och plocka blommor och sätt i små vaser på bordet. Duka med vackert porslin som kan varieras på olika många sätt, antingen en servis i samma modell eller blandar i olika mönster och material.

I Oscar & Clothildes sortiment av heminredning hittar du vackra ting som passar ditt hem genom årets alla högtider.

Frakfritt över 800 kr
14 dagars ångerrätt
Säkra betalningar med