Tretow Deco

En sund morgondos inredning

Vet ni en fin sak? Att det är så lätt att börja dagen på ett bra sätt. Man behöver bara ställa en skål med blommor i badrummet, så känns det som att ens liv utspelar sig i en feelgoodfilm. Tror ni mig inte? Challenge accepted:

Förra onsdagen var ovanligt fulltecknad. Det var inte bara rea på inredning Oscar & Clothilde – något som vi alla vet kräver diagram, engagemang, kartläggning och noggrann rekognosering så att man inte bara stormar in helt oförberedd och råkar köpa upp hela lagret – jag hade även ett litet inredningsföredrag att hålla på Layered (som tillverkar underbara mattor) och tre kundmöten varav ett tidigt på morgonen. Det var underbart roliga saker allihop, men jag visste skulle kräva mycket koncentration och energi. Speciellt med tanke på att jag är extremt barhudad och mottaglig för intryck och människor.


Förresten, ni har väl inte missat Oscar & Clothildes grymma Black Friday-erbjudande med ytterligare 30% rabatt på outleten?


Inredning badrum

 

Inredning och styling av badrum

Jag hade redan sprungit upp ur sängen som Road Runner – det händer ofta när jag är lite på högvarv – så nu behövdes något som satte tonen för den här dagen: Effektivitet utan stress, kraft att hålla sig skarp hela dagen, och tillräckligt med inspiration för att kunna vidarebefordra den.

Så kvällen innan städade och stylade jag badrummet. Det tar fem minuter för mig att sluta se suddigt på morgnarna, så jag visste att det var just när jag nådde badrummet som mina ögon skulle vänja sig. Rena handdukar, på en fin bricka, vackra flaskor med badsalt… Inget skräp eller gamla förpackningar framme; bara sådant som jag visste skulle försätta mig och familjen i precis rätt humör för att ta sig igenom en dag när man behöver en extra boost i form av energi och självförtroende.

 

Styling av badrum

 

Heminredning med vackra blommor

Jag tror inte att en skål blommor i ett välstylad badrum är något som hjälper min familj särskilt mycket, och om det gör det så döljer de det väl. Faktiskt bakom ironiska kommentarer ibland!

Men jag vet att åtminstone jag blir extremt mycket lättare att ha att göra med, så i förlängningen är det bra för alla inblandade. När man har fått sin feelgood-filmdos kan man nämligen översätta den till frukost åt familjen, en vänlig klapp och nästan inget tjat om ytterjackor alls! Just det, alla tjänar på vacker morgoninredning.

 

Heminredning och blommor

 

Berätta gärna i kommentarerna om hur NI inreder för att må bättre!

Kram och trevlig helg!

Sofia, Tretow Deco

2 kommentarer