Badrum
Okategoriserad,  Tretow Deco

Badrum, Bamford & Gömställen på Inspirerande Hotell

Vissa har en utpräglad social talang. De småpratar lättsamt om lite allt möjligt (med andra människor; att prata med inredningen räknas tyvärr inte), det blir inga pinsamma tystnader som fylls med otroligt roliga skämt som ingen förstår och verbala trumvirvlar eller helt enkelt lösryckta fakta som ingen vet var de kommer ifrån eller varför de dök upp just nu.

 

Badrumsinspiration med vackert kakel & tvålar

Andra springer iväg så fort som möjligt för att kolla om restaurangbadrummet har något spännande att erbjuda i inredningsväg, och hänger sedan lite extra med en rolig tvålpump, en intressant kakelläggning och en drink tills det börjar komma väldigt många sms om att det är dags att komma ut nu och interagera ordentligt med mänskligheten. När de kommer hem lite senare på kvällen är de överlastade till bristningsgränsen av intryck, men det är bara ett enda lösgör sig tydligt från mängden:  Den extremt väl utvalda handdukshylla som lokaliserades tidigt på kvällen, vid första rymningsförsöket. Till exempel.

 

Badrumsinspiration

 

Badrumsinredning & Bamfords hudvårdsprodukter

Hotellbadrum står också högt upp på listan över ställen att samla mingelkrafter på, och det var just på Hotel Diplomat som jag första gången råkade få syn på min nya favoritserie med tvålar och hudvårdsprodukter: Bamford.

Nu blir du kanske lite orolig att det här inlägget inte ska handla om inredning, men det är ingen fara – vi kommer dit. Jag nämner bara lite förbigående att kvalitén är underbar och doften ljuvlig, så är vi färdiga med det sedan. Nu kan vi koncentrera oss på förpackningen, som ju alla vet är det viktigaste: Den är skogsgrön och får mig att gilla hösten extra mycket. En vacker skogsgrön förpackning blir extra fin i badrummet eller i köket såhär på hösten, och det kan vara just nu som man faktiskt behöver den här sortens inredningskram extra mycket.

Jag har nämligen bara hört talas om två kategorier  människor:

En av dem blir väldigt glad av stilleben och vackra förpackningar.

Den andra bryr sig inte.

Däremot har jag aldrig hört talas om någon som mått sämre av ett litet stilleben. Poäng framförd!

 

Badrumsinredning

 

Badrum & vackra förpackningar

Vackra förpackningar är en underbar liten företeelse med väldigt mycket inneboende piff, och bara närvaron av dem i badrummet en måndagsmorgon sätter sådan extrem piff på tillvaron att det kan få din inbokade lektion om hur en värmepanna funkar att kännas som en filmisk upplevelse. Så det är allt bra lägligt att Bamford och ett gäng andra underbara produkter för badrummet också  finns hos Oscar & Clothilde,  annars vet jag en hel del människor som skulle vara tvungna att genomlida en hel del alldeles vanliga lektioner om värmepannor!

Tänk på det ni, nästa gång ni klagar.

PS!

  1. En stor ursäkt till er som älskar att höra om värmepannor.
  2. Om ni också samlar på fina badrum vill jag tipsa er om Bank Hotel och Paraden. Veckans Tretow Deco-favoriter!

Trevlig helg!

/Sofia


Om du är intresserad av vackra ljusstakar får du inte missa förra veckans blogginlägg och att Oscar & Clothilde nu har 30% rabatt på utvalda ljusstakar och lyktor!