Mugg Fågel orange Asiatisk motiv

Dekorativt mönster
Tillfälligt slut
299 kr
Porslinsmugg av högsta kvalitet. Porslinet är tillverkat enligt traditionella metoder från Staffordshire, England. Muggen har ett vackert asiatiskt mönster designat av konstnären Hannah Longmuir.
Mer information
Artikelnummer112236
Vikt400,00 g
Höjd93,00 mm
Diameter89,00 mm
BeställningsvaraNej
Volym cL320,00 cl
Tål maskindiskJa
Tål mikrougnJa
MaterialPorslin
FärgMultifärgad
Endast i butikNej
Antal per fp1

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.