Soffor

Vardagsrummet är en plats för både avkoppling och umgänge, vilket gör att en trivsam atmosfär är av stor vikt i detta härliga rum. Soffan är en viktig möbel vid inredning av ditt vardagsrum och kan variera i storlek, material och färg. Oavsett vilken stil du vill presentera i ditt vardagsrum, hittar du garanterat en vacker och komfortabel soffa i hög kvalitet hos Oscar & Clothilde.

Filtrera

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Utbud av soffor hos Oscar & Clothilde

Soffan kan vara av diskret eller iögonfallande karaktär. I Oscar & Clothildes sortiment finner du allt från sammetssoffor i unika utformningar som exempelvis en vacker snäckformad rygg med guldfärgade ben, till linnesoffor i diskreta färger i generösa storlekar. Soffan är i sin natur en vacker möbel, men bör kombineras med andra möbler och inredningsdetaljer för att befinna sig i sitt rätta element.

Läs mer

Kombinera soffan med andra möbler

Genom att kombinera soffor med fåtöljer och sittpuffar, skapas en ombonad och trivsam känsla i hemmet. Vardagsrum i generösa storlekar får gärna inredas med två vackra soffor mittemot varandra, med ett vackert soffbord dem emellan. Soffborden får gärna prydas av vackra vaser, ljusstakar och andra inredningsdetaljer.

Dekorera med prydnadskuddar

Prydnadskuddar är ett mycket viktigt komplement till din soffa och får gärna kombineras i olika former, färger och material. De får även gärna bestå av färger i andra skalor än din soffa. Kuddar är mycket även mycket tacksamma i inredningssammanhang, då de enkelt kan bytas ut för att anpassas efter både trender och din personliga stil. Det ger även utrymme för att testa nya spännande inredningsidéer.

Dölj
Förlängt öppet köp t.o.m 9/1
Säkra betalningar med