Förvaring

Byrån är en möbel som passar i varje rum. Förutom att vara mycket praktisk då den rymmer förvaring, kan den även vara ett dekorativt inslag i din inredning. I Oscar & Clothildes utbud av byråer finner du flera olika modeller som varierar i både färger och antalet lådor.

Filtrera
Valda filter:
 1. Färg Grå Ta bort Denna Artikel
 2. Varumärke Chelsea Textiles Ta bort Denna Artikel
Filtrering
Färg
 1. Grå 1 artikel
 2. Grön 1 artikel
 3. Multifärgad 5 artiklar
Pris

1 artikel

per sida
Sätt stigande sortering
Filtrera
Filtrering
Färg
 1. Grå 1 artikel
 2. Grön 1 artikel
 3. Multifärgad 5 artiklar
 4. Pris
  1. Byrå GUS049 80x75x47 cm
   21395  kr
   Beställningsvara

  1 artikel

  per sida
  Sätt stigande sortering

  Dekoration av en byrå

  Förutom att rymma förvaring i sina lådor, är en byrå även en exemplarisk möbel för att placera vacker dekoration på. Vackra ljusstakar, statyer och skålar gifter sig exempelvis fantastiskt tillsammans på en byrå. Även blomster i vaser bidrar till en mycket hemtrevlig miljö och skapar liv i hemmet. Utrymmet ovanför en byrå får gärna smyckas av exempelvis en rund spegel, eller en kombination av olika tavlor och posters.

  Läs mer

  Byråer hos Oscar & Clothilde

  I Oscar & Clothildes sortiment finns allt från rustika handgjorda och handmålade byråer, till byråer av mer elegant och minimalistisk karaktär. Flera byråer är även smyckade av unika detaljer, som exempelvis strukturer i träet och vackra handtag, vilket tillför en spännande och exklusiv atmosfär i ditt hem.  Att blanda gammalt med nytt kan leda till dynamiska kombinationer som skapar intressanta atmosfärer med personlig prägel. Se även våra avlastningsbord och matbord.

  Dölj
  Frakfritt över 800 kr
  14 dagars ångerrätt
  Säkra betalningar med