Sängbord

Sängbord och nattduksbord spelar en viktig roll för inredningen och den rumsliga atmosfären i sovrummet som är en plats för avkoppling. Förutom att vara en vacker möbel, är ett sängbord även mycket funktionell då de både rymmer plats för förvaring och dekoration som bidrar till en hemtrevlig miljö.

1 artikel

per sida
Sätt stigande sortering
  1. Sängbord Marcel antikgrå
    Oscar & Clothilde
    4995 kr
    I lager

1 artikel

per sida
Sätt stigande sortering

Sängbord och nattduksbord

I Oscar & Clothildes sortiment finner du allt från eleganta till klassiska soffbord och nattduksbord som passar till varje inredningsstil. Våra vackra sängbord är av hög kvalitet och skapar med deras unika detaljer en exklusiv känsla i sovrummet.

Läs mer

Dekoration på sängbord

Sängbord rymmer förvaring i dess lådor, men kan även dekoreras med inredningsdetaljer som förhöjer känslan i sovrummet. Doftljus, ljus i vackra ljusstakar och doftpinnar skapar både en god doft och en varm känsla i rummet. Samtidigt är dekorativ småförvaring att placera på sängbordet både en vacker och praktisk inredningsdetalj. Blommor i vackra krukor och vaser är även dem perfekta att placera på ditt sängbord för en trivsam känsla.

Hur du stylar ett sängbord

Se även våra avlastningsbord, matbord och byråer och få tips på hur du stylar ditt sängbord i blogginlägget "Styling av Sängbord" av Sofia Tretow.

Dölj
30 dagars öppet köp
Säkra betalningar med