Matbord

Hos Oscar & Clothilde finner du matbord som både är vackra och praktiska. Då både kök och matsalar är naturliga samlingsplatser för dig och dina gäster, är de även viktiga rum att inreda för en hemtrevlig atmosfär.

3 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
  1. 20%
    Matbord 135 cm svart
    Matbord 135 cm svart
    Specialpris 8000 kr Ordinarie pris 10000 kr
    Endast i butik

3 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Matbord hos Oscar & Clothilde

Våra stilfulla matbord finns i varierade storlekar och färger. De är klassiska med vackra detaljer som tillför en unik känsla i rummet. Dessutom finner du praktiska bord med tillhörande iläggsskivor för en ökad rymd vid större sällskap.

Läs mer

Styling av ett matbord

Förutom matbordet, är stolarna ett mycket viktigt komplement för helhetsintrycket i rummet. Stolarna kan väljas utefter stilen på matbordet, men kan även gärna vara iögonfallande för att förhöja känslan i rummet. Förutom bord och stolar, är en taklampa även ett mycket viktigt komplement ovanför ditt matbord.

Dekoration på matbordet

Ett matbord behöver naturligtvis inte endast vara vackert då det är dekorerat med vackra dukar, bestick och porslin. Det är även en optimal möbel att smycka med diverse inredningsdetaljer för att förhöja känslan i rummet. Att tänka på vid inredning av matbord, är att föremålen gärna får variera i höjd och material, där en kombination av ståtliga ljusstakar och doftljus är en härlig kombination som gifter sig fint med varandra.

Dölj
Fri standardfrakt över 800 kr
30 dagar bytesrätt
Säkra betalningar med