Matta Zebra 200x300cm Greige linen

Vacker handknuten matta med elegant zebramönster i två färger
Tillfälligt slut
14990 kr
Matta Zebra är en handknuten matta med lugg, material: ull och bambusilke. Tjocklek: 1,5 cm. Bambusilke 60%, Ull 30%, Bomull 10% (Varp)
Dessa mattor är handgjorda, storleksvariation om +/- 5%.
Ludd är ett normalt beteende på denna typ av matta och oftast lugnar det ner sig med tiden.
Detta är också ett kännetecken för alla finare ullmattor
Det kan vara bra att veta att luddande mattor inte är ett tillverkningsfel, utan karaktäristiskt för denna typ av tillverkningsteknik och material.
Mer information
Artikelnummer113988
Leveranstidca 3 - 12 veckor
Vikt24000,00 g
Längd2000,00 mm
Bredd3000,00 mm
BeställningsvaraJa
Tål StrykningNej
TvättrådKemtvätt
MaterialBambusilke/Ull/Bomull
Endast i butikNej
Antal per fp1
VarumärkeClassic Collection
FärgMultifärgad
Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara gör du det genom att klicka på beställ-knappen på produkten, eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål eller tas hem speciellt för dig. När vi mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig tar vi ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp.
Vanliga retur-och fraktvillkor gäller inte för beställningsvaror.

Följande fraktpriser gäller på beställningsvaror per leverans från våra leverantörer Chelsea Textiles, Vaughn och Porta Romana till din tomtgräns:

* Möbler 1 995 kr
* Lampor och lampfötter 995 kr
* Lampskärmar 595 kr

Önskar du inbärning eller annan extratjänst tillkommer kostnader som tas på offert beroende på leverantör av tjänsten där du bor. Beställningsvaror betalas via swish eller Bankgiro enligt utställd faktura från Oscar & Clothilde.