Matta Merino 250x350cm Vit

Handvävd ullmatta som är både vändbar och smutsavvisande
Tillfälligt slut
8990 kr
Matta Merino, en handvävd ullmatta som är en smutsavvisande, vändbar ullmatta. Ullens naturliga fetter gör att mattan står emot smuts och fläckar på ett effektivt vis. Eventuell smuts lägger sig på ytan och avlägsnas med fördel genom dammsugning eller vädring.
Material: Ull - Nyzeeländsk ullblandning. Storlek: Då våra mattor är handgjorda förekommer en storleksvariation om +/- 5% Tjocklek: 1,5cm
Mer information
Artikelnummer114004
Leveranstidca 3 - 12 veckor
Vikt23500,00 g
Längd2500,00 mm
Bredd3500,00 mm
BeställningsvaraJa
Tål StrykningNej
TvättrådKemtvätt
MaterialUll
Endast i butikNej
Antal per fp1
VarumärkeClassic Collection
FärgVit
Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, klicka på Beställ för att komma till kontaktformuläret eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanliga retur- och fraktvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas och tas hem specifikt till dig.