Ljusstake Mult8 vit

Smakfull italiensk design från De Vecchi
Tillfälligt slut
1950 kr
Den vackra ljusstaken från italienska DeVecchi är tillverkad i ljusblått rep och stål. Det karaktäristiska formspråket i kombination med det något okonventionella materialvalet gör Mult8 till en originell och tidlös inredningsdetalj som passar i de flesta hem och miljöer. Finns i en mängd olika utföranden. Förpackningen innehåller ett exemplar av ljusstaken
Mer information
Artikelnummer108615
Vikt750,00 g
Bredd280,00 mm
BeställningsvaraNej
Höjd250,00 mm
MaterialMetall/ Plast
FärgVit
Endast i butikNej
Antal per fp1
VarumärkeDe Vecchi
Diameter90,00 mm

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.