Ljusstake Molekyl 4st krom

Designa din egen ljusstake
Tillfälligt slut
1799 kr
Bakom designen av serie Molekyl står danska Michael Rem. Kärnan i Molekyl är individualitet och personlighet där du skapar din egen unika ljusstake! Ljusstake är i krom med fyra ljushållare samt magnetiska kulor som kan placeras på olika sätt där bara fantasin sätter gränsen. Designen belönades med German Design Award 2017.
Mer information
Artikelnummer113174
Vikt1600,00 g
Längd185,00 mm
Bredd145,00 mm
BeställningsvaraNej
MaterialStål
FärgSilver
Endast i butikNej
Antal per fp1
Diameter25,00 mm

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.