Lediga tjänster

Vi söker en butikschef.

Vi söker dig som älskar försäljning och mötet med kunden samt är redo för en ny utmaning där du får chansen att driva Oscar & Clothildes butik på Birger Jarlsgatan 27 i Stockholm. Din roll som butikschef handlar om att maximera försäljningen samt att följa upp resultaten. Du ser till att vår kundservice är den bästa möjliga, och att våra varor hanteras och presenteras enligt våra riktlinjer. Du ansvarar också för rekrytering, utbildning och utveckling av säljare. Du är en nyckelperson i vår dagliga drift och ett stort föredöme i mötet med våra kunder och personal. Kompetens inom visual merchanding är ett stort plus.
Arbetstid: enligt schema med helgarbete var tredje helg. 

Urval av arbetsuppgifter  

  • Ansvarar för butikens resultat 
  • Utmärkta ledaregenskaper och sinne för försäljning 
  • Ansvarar för butiken utseende och säkerställande av Oscar & Clothildes anda 
  • Deltar aktivt i försäljningen av våra möbler och övriga sortiment 
  • Du ansvarar för schemaläggning, semesterplanering, inventering 
  • Du har en stark personlig drivkraft, kan coacha andra och få personalen engagerade och växa 
  • Du säkrar rätt kompetens i butiken genom rekrytering, upplärning och utveckling av personal 
  • Planering inför omskyltning, event & kundklubbsaktiviteter 
  • Du ansvarar för systematiska miljöarbetet och arbetar proaktivt med arbetet kring arbetsmiljö hälsa och säkerhet för personal och butik. 
  • Ingår i ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.  

Din bakgrund och kvalifikationer 
Du har minst 5 års relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ansvar. Du innehar en stor passion för att sälja och skapa resultat som bidrar till butikens mål. Med dina kunskaper om visual merchanding och i det personliga kundbemötandet är du ett föredöme för dina medarbetare och leder dem i utveckling och förändring. Vi söker en person som också har förmågan att bygga en varm atmosfär och stark kundrelation som kan kommunicera effektivt med butikens olika målgrupper. Du behöver även ha förmåga att planera och prioritera samt kunna ”hugga i” där det behövs och motiveras av att arbeta i en miljö med högt tempo och mycket förändring. 

 Ansökan 
Ansök redan idag och intervjuer kommer att ske löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev som skickas till ansokan@oscarclothilde.com  
Har du frågor om tjänsten kontakta Madelene Pettersson, 08-611 53 00 (#1 för att komma till butik). 

Har vi inte någon tjänst ute som passar just dig så är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan till oss.