Lampfot Woodville mässing

Gyllene bordslampa från Vaughan
Tillfälligt slut
18595 kr
Underbart dekorativ och vacker lampfot från varumärket Vaughn. Ett gyllene inslag i hemmet som garanterat ger ett elegant blickfång. Lampskärm ingår ej. Skärm: 17" Warwick Laminated Shade in Lily Linen, pris på förfrågan.
Mer information
Artikelnummer103989
MaterialMässing
FärgGuld
Antal per fp1
Höjd462,00 mm
Djup141,00 mm
Bredd141,00 mm
Vikt6000,00 g
LampsockelE27
StorlekM
VarumärkeVaughan
BeställningsvaraJa
Leveranstidca 10 - 12 veckor
Endast i butikNej
Designer-
Serie-
Mässing är ett material som blir extra vackert om du visar det lite kärlek. Läs mer om hur du tar har om mässing i våra skötselråd.
Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara gör du det genom att klicka på beställ-knappen på produkten, eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål eller tas hem speciellt för dig. När vi mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig tar vi ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp.
Vanliga retur-och fraktvillkor gäller inte för beställningsvaror.

Följande fraktpriser gäller på beställningsvaror per leverans från våra leverantörer Chelsea Textiles, Vaughn och Porta Romana till din tomtgräns:

* Möbler 1 995 kr
* Lampor och lampfötter 995 kr
* Lampskärmar 595 kr

Önskar du inbärning eller annan extratjänst tillkommer kostnader som tas på offert beroende på leverantör av tjänsten där du bor. Beställningsvaror betalas via swish eller Bankgiro enligt utställd faktura från Oscar & Clothilde.