Kudde Varese Pale Jade 43 x 43 cm

Tvåfärgad kudde från Designers Guild
Tillfälligt slut
790 kr
Varese är en av Designers Guilds bästsäljande kuddar. Ljus jadegrön nyans på ena sidan och djupare jade på andra. En vacker linnepaspoal löper längs kudden och adderar ett ombonat intryck. Levereras med innerkudde.Skötselråd: Endast kemtvätt
Mer information
Artikelnummer110669
Avtagbar klädselNej
Bredd430,00 mm
Längd430,00 mm
Vikt400,00 g
Innerkudde ingårNej
BeställningsvaraNej
Endast i butikNej
VarumärkeDESIGNERS GUILD
Tål StrykningNej

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.