Kruka Köpenhamn Vit 18 cm

Handgjord kruka från Bergs Potter
Tillfälligt slut
549 kr
Vit rustik lerkruka. Krukan tillverkas enligt Toscansk tradition för hand i Italien. Krukan har hög lerkvalitet vilket bidrar till att den behåller fukt bättre. Det går bra att plantera direkt i krukan eftersom den har dräneringshål i botten och ett fat som samlar upp överblivet vatten. Höjd: 16 cmMått: Ø 12 cm - höjd 11 cm Ø 14 cm - höjd 12 cm Ø 16 cm - höjd 14 cm Ø 18 cm - höjd 16 cm Ø 21 cm - höjd 18 cm Ø 25 cm - höjd 21 cm Ø 30 cm - höjd 24 cm Ø 35 cm - höjd 27 cm Det går bra att plantera direkt i krukan eftersom den har dräneringshål i botten och ett fat som samlar upp överblivet vatten.
Mer information
Artikelnummer112058
Vikt1750,00 g
Bredd180,00 mm
Höjd160,00 mm
VarumärkeBergs Potter
SerieKöpenhamn
Form-
Antal per fp1
FärgVit
Endast i butikNej
Leveranstid-
BeställningsvaraNej
MaterialKeramik
Designer-

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.