Kruka keramik h:27 x 20

Handgjord kruka med en unik glasering från Mobach
Tillfälligt slut
2395 kr
Vacker handgjord kruka i en modern design med skimrande finish. Mobach Keramik använder sig av lera från Westerwald, Tyskland. Det är en naturlig produkt som utgrävs, renas och sedan blandas med mineraler. Glasyren görs efter eget recept och innehåller mineraler, ädla metaller samt oxider. Efter att föremålen formats för hand bränns de och glaseras i flera omgångar. Varje föremål tar mellan 6 - 10 veckor att färdigställa och de är stämplade och signerade av tillverkaren. Tack vare den höga temperaturen vid bränningen (1200 grader) är krukan lämplig för både inomhus och utomhusbruk.
Mer information
Artikelnummer110769
LeveranstidNej
Vikt2300,00 g
BeställningsvaraNej
Höjd270,00 mm
DesignerNej
SerieNej
MaterialKeramik
FärgGrön
Endast i butikNej
Antal per fp1
FormNej
VarumärkeNej
Diameter200,00 mm

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.