Korkskruv Muse

Design från Jonathan Adler
Slutsåld
Specialpris 784 kr Ordinarie pris 980 kr
En gedigen, annorlunda korkskruv med handtag i form av en mustasch. Helt tillverkad i mässing och skapad av den amerikanska designern Jonathan Adler. En vacker produkt som med sitt unika utseende blir en underbar inredningsdetalj. Mässingen får med tiden en naturligt patinerad finish och åldras därmed mycket fint. Vill du däremot behålla den blanka ytan går det bra att polera materialet med mässingsputs.
Mer information
Artikelnummer104865
Vikt450,00 g
Längd168,00 mm
Tål maskindiskNej
DesignerJonathan Adler
MaterialMässing
FärgGuld
Endast i butikNej
VarumärkeJonathan Adler
BeställningsvaraNej
Antal per fp1
Mässing är ett material som blir extra vackert om du visar det lite kärlek. Läs mer om hur du tar har om mässing i våra skötselråd.

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.

20%