Jul

Julpynta ditt hem med vackra juldekorationer. Att skapa julstämning är både roligt och spännande. Här har vi valt ut några av våra favoriter av julens attiraljer. Låt dig inspireras av julpyntens vackra färger och hitta just dina favoriter. Dekorera granen med klassiskt pynt eller använd färger av alla dess slag och kombinera med olika former och storlekar...

359 kr
699 kr
2495 kr
1595 kr

Få saker kan lyfta humöret såsom genomtänkta och vackra presenter. Gör någon i din omgivning glad genom att köpa en inredningsdetalj att överraska med. Kanske ska du hem till kära vänner på middag och vill hitta en personlig present istället för den vanliga vinflaskan eller buketten blommor, hitta en vas som lyfter fram blommornas skönhet på bästa sätt och som blir en blickpunkt i vännernas vardagsrum under lång tid framöver och även ett minne av dig.

799 kr
899 kr
Företagsjulklappar

Vi på Oscar & Clothilde tycker att julen ska vara en högtid för avkoppling och lugn. Därför har vi skapat sektionen julklappstips för att underlätta julklappshandlingen. Vi har tipsen på julklappar inom inredning som gör att du ger rätt julklappar till honom och julklappar till henne, oavsett om det är en familjemedlem eller din käresta.

Hos oss på Oscar & Clothilde hittar du stora och små presenter för alla du vill fira. Vi har något för alla prisklasser och med den karakteristiska unika stilen som Oscar & Clothilde är känt för. Hittar du inget just där så har vi tusentals produkter med allt du behöver inom heminredning, allt från unika kaffekoppar och vackra champagneglas till eleganta speglar, sidobord och soffor.

Förlängt öppet köp t.o.m 9/1
Säkra betalningar med