Jul

Julpynta ditt hem med vackra juldekorationer. Att skapa julstämning i ditt hem är både roligt och spännande. Här har vi valt ut några av våra favoriter av juldekorationer. Låt dig inspireras av juldekorationernas vackra färger och hitta just dina favoriter. Kom ihåg att juldekorationerna inte nödvändigtvis behöver gå i julens klassiska färger, utan här kan du även välja mellan färger av alla dess slag, och kombinera med olika former och storlekar..

Få saker kan lyfta humöret såsom genomtänkta och vackra presenter. Gör någon i din omgivning glad genom att köpa en inredningsdetalj att överraska med. Kanske ska du hem till kära vänner på middag och vill hitta en personlig present istället för den vanliga vinflaskan eller buketten blommor, hitta en vas som lyfter fram blommornas skönhet på bästa sätt och som blir en blickpunkt i vännernas vardagsrum under lång tid framöver och även ett minne av dig.

Vi på Oscar & Clothilde tycker att julen ska vara en högtid för avkoppling och lugn. Därför har vi skapat sektionen julklappstips för att underlätta julklappshandlingen. Vi har tipsen på julklappar inom inredning som gör att du ger rätt julklappar till honom och julklappar till henne, oavsett om det är en familjemedlem eller din käresta.

Hos oss på Oscar & Clothilde hittar du stora och små presenter för alla du vill fira. Vi har något för alla prisklasser och med den karakteristiska unika stilen som Oscar & Clothilde är känt för. Hittar du inget just där så har vi tusentals produkter med allt du behöver inom heminredning, allt från unika kaffekoppar och vackra champagneglas till eleganta speglar, sidobord och soffor.

Fri standardfrakt över 800 kr
30 dagar bytesrätt
Säkra betalningar med