Vår inredningstjänst

Påbörja resan till ett hem att längta till tillsammans med oss på Oscar & Clothilde. Med fingertoppskänsla och lyhördhet för dina önskemål tar vi oss an ditt boende och de behov du har. Vi tar med oss samma passion för det vackra och smakfulla som du möter när du besöker vår butik.

Skapa en vacker inredning med vår inredningstjänst

Inredningskonsultation i butiken

Första mötet
Under en timmes konsultation, i vår butik på Birger Jarlsgatan 27, går vi tillsammans igenom dina önskemål, tankar och visioner.
Vi bokar in en ny tid för nästa möte då vi har en första presentation och moodboard.

Andra mötet
Vid andra mötet i butiken har vår inredare förberett ett förslag på produkter ur vårt sortiment samt en moodboard som matchar dina önskemål. När du känner dig nöjd hjälper vi dig med beställningen.
Det går också bra att ha dessa möten digitalt på videolänk eller telefon.
2 möten á 1 timme i butik.
Pris: 2 100 kr.
Därefter 900 kr/timme

Inredningskonsultation - Hembesök och presentation i butiken

Vill du att vi kommer hem till dig och hjälper dig på plats så erbjuder vi självklart även hembesök. Tillsammans ringar vi in det du önskar få hjälp med.

Det andra mötet sker på plats i butiken, då går vi igenom ett inredningsförslag och du kan passa på att se alla produkter direkt i butiken. När du känner dig nöjd hjälper vi dig med beställningen.
Hembesök 2 timmar
Presentation i butik 1 timme, och tid för framtagning av moodboard
Pris: 4 500 kr
Därefter 900 kr/timme


Önskar du ytterligare hjälp utöver detta skräddarsyr vi ett förslag och offert till dig. Varmt välkommen med dina frågor eller för att boka en tid!

Kontakta oss

När du vänder dig till oss skapar vi tillsammans minnesvärda miljöer och fantastiska atmosfärer som ger dig en plats där du vill leva och bo. Vår målsättning är alltid att överträffa dina förväntningar, både stora som små.


Varmt välkommen att boka en tid med oss eller kontakta oss på: inredning@oscarclorhilde.com

Förlängt öppet köp t.o.m 9/1
Säkra betalningar med