Vår inredningstjänst

Påbörja resan till ett hem att längta till tillsammans med oss på Oscar & Clothilde. Med fingertoppskänsla och lyhördhet för dina önskemål tar vi oss an ditt boende och de behov du har. Vi tar med oss samma passion för det vackra och smakfulla som du möter när du besöker vår butik.

bord med färgprover, kaffe, sax, maganiser och textilprover

När hemmet blir en känsla

När du vänder dig till oss skapar vi tillsammans minnesvärda miljöer och fantastiska atmosfärer som ger dig en plats där du vill leva och bo. Vår inredningsfilosofi och målsättning är alltid att överträffa dina förväntningar, både stora som små.

Vi inleder med en förutsättningslös konsultation i en privat och trivsam miljö i vår butik på Birger Jarlsgatan 27. Under detta första möte ges du möjlighet att uttrycka och beskriva dina önskningar så att vi kan bilda oss en korrekt uppfattning om just ditt hem, vårt pris för denna inledande konsultation på 1 timme är 1 500 kr. Väljer du efter detta möte att gå vidare med vår tjänst så får du tillbaka detta belopp vid köp över 15 000 kr.

Ett hem är personligt och vi vurmar för det unika, bestående och besjälade, utan påverkan av tillfälliga trender eller övergående influenser. Med möbler, inredning och vackra ting hjälper vi dig att skapa personliga miljöer som är du. Vi har ett stort utbud av möbler och inredningsdetaljer, och det vi inte har vet vi var vi ska få tag på. Vi kan förändra och förädla din verklighet genom att bistå dig i sökandet efter skönhet, balans och atmosfär. Vi vill förstå ”vem” du är, vi vill söka svaret på ”varför” för att gå vidare till ”vad”. Lyssna och betrakta. Ta hänsyn till boende, behov, tema, färger och materialval. Anlita hantverkare och specialister som förstår vår ambition och våra krav på perfektion. Men framför allt, göra det vi kan bäst; att med fantasi, personlighet och kunskap göra din dröm till en sanndröm.

Låt oss förändra din verklighet. Låt oss inreda hos dig.
Varmt välkommen att boka en tid med oss eller kontakta oss för att berätta om din dröm på: butik@oscarclothilde.com

Frakfritt över 800 kr
14 dagars ångerrätt
Säkra betalningar med