Inred med färg

Inred med färg

Vi på Oscar & Clothilde älskar färg i inredningen och presenterar här ett urval av guldkorn i färgerna orange, blått, gult samt grönt.

Inred med färg

Orange

En av våra absoluta favoritfärger. Orange är en varm och optimistisk nyans som ger en känsla av välkomnande och värme. Orange sägs också göra oss både piggare och gladare och för våra tankar till värme, trygghet och mat, vilket gör den bra för tillexempel hall, kök och matplats.

Orange

Inred med färg - Orange
 1. Doftljus Coral Pearls max 16
  1120 kr
 2. Pläd Morris Apelsin
  899 kr

Blå

Den vackra blåskalan är både tidlös och enkel att matcha. Färgen blå sprider lugn och ro eftersom vi förknippar den med himmel och hav och sägs ha en harmoniserande effekt på oss. Blå kulörer passar extra bra i sovrum och arbetsrum då den förstärker känslan av lugn, stabilitet och trygghet.

Blå

Inred med färg - Blått
 1. Kudde Porcelaine de Chine Cobalt 55x55
  Special Price 903 kr Ordinarie pris 1290 kr
 2. Glas Greta Blå 2-pack
  279 kr
 3. Staty Venus statue 62,5 cm blå
  5495 kr

Grön

Grönt är naturens färg och har både en uppiggande och lugnande effekt på oss samtidigt. Precis som naturen så ger gröna toner inomhus oss både harmoni och lugn i hemmet. Gröna kulörer skänker positiv energi och ett härligt sätt att addera färgen i inredningen är självklart genom gröna växter.

Grön

Inred med färg - Grönt
 1. Pläd Morris Bladgrön
  899 kr
 2. Fotogenlampa Koholmen grön 24cm
  1100 kr
  Tillfälligt slut

Gul

Gult är färgen som höjer ditt humör och ger dig härlig energi. Särskilt mörka rum som har lite solljus mår bra av gula toner för att kompensera bristen på dagsljus. Den gula färgen passar perfekt i till exempel kök eftrsom den sägs öka din energi, något vi alla kan behöva lite extra av på morgonen.

Inred med färg - Gult
 1. Kruka Simona 12 cm gul inkl. fat
  Special Price 244 kr Ordinarie pris 349 kr
 2. Duk Floral 170x270 Ochre Bomull
  875 kr
 3. Kuddfodral Jaipur Curry 40x55 cm
  1250 kr
Gul

30 dagars öppet köp
Säkra betalningar med