Så här får du en sommarfin uteplats

Sommaren bjuder in till många härliga stunder utomhus. Dekorera din favoritplats med vackra krukor, mjuka plädar och tänd stämningsfulla lyktor när skymningen närmar sig. Ta del av våra tips på hur du får din uteplats eller balkong inbjudande och härlig!

Så här gör du din uteplats sommarfin


5 tips som gör din uteplats sommarfin

1. Använda krukor i olika storlekar för att skapa dynamik. 2. Satsa på kuddar och mjuka plädar för en inbjudande känsla. Matcha gärna färgen på blommor med dina textilier. 3. Ihopfällbara brickbord passar perfekt för fika om du har mindre yta. 4. En staty på balkongen eller i orangeriet skapar ett spännande blickfång! 5. Glöm inte mysbelysningen. Tänd massor av levande ljus eller använd med fördel elektriska ljus för säkerhets skull.

Inred uteplatsen med vackra krukor


Skapa olika rum i trädgården. Har du en uteplats eller en stor balkong kan du inreda en hörna där du kan avnjuta en bok i lugn och ro och en hörna för umgänge och långa middagar! En avslappnad och rustik känsla skapar du med vackra terrakotta krukor. De vackra krukorna från Bergs Potter tillverkas för hand enligt toscansk tradition i Italien och passar ypperligt både på uteplatsen och balkongen. Mjuka plädar gör soffan eller favoritfåtöljen inbjudande. Välj mellan sval bomull eller kanske värmande ull när sommarkvällarna blir svalare. I vårt sortiment hittar du plädar i en mängd olika färger och material.

Detaljer till uteplatsen
 1. Kruka metall Leo
  2295 kr
 2. Ljusstake Kattvik borstat stål
  529 kr
 3. Ljusstake Kattvik Mässing
  529 kr
  Tillfälligt slut
 4. Kruka Oliv hög med tassar
  679 kr
 5. Pläd Misty 125x150 hav
  699 kr
 6. Pläd Morris oliv
  699 kr
Fri standardfrakt över 800 kr
30 dagar bytesrätt
Säkra betalningar med