Gobeläng Odo 110x150cm

Magnifik handbroderad gobeläng
Tillfälligt slut
31995 kr
Gobeläng från belgiska Meisterwerke. Meisterwerke är en skapelse av Isabelle Torrelle och Christian Otto, designers som delar en kärlek till konst och textilier. Konstverket har hämtat inspiration från historiska porträtt där vår samtid är överraskande närvarande och spänningen mellan nutiden och historia framhävs på ett lekfullt sätt. Gobelängen är vävd och broderad för hand och är ett unikt konstverk som blir det självklara blickfånget i ditt hem. Varje exemplar finns tillgänglig i en begränsad numrerad upplaga och kommer med ett äkthetsintyg.

Observera att bilden visar en panelmonterad duk, denna gobeläng levereras utan upphänge.
Beräknad leveranstid är ca 4-6 veckor. Kontakta oss gärna för mer information på order@oscarclothilde.com.
Mer information
Artikelnummer111912
Vikt2000,00 g
Längd1100,00 mm
Höjd1500,00 mm
Leveranstidca 7 - 8 veckor
FärgMultifärgad
Endast i butikNej
VarumärkeMeisterwerke
BeställningsvaraJa
Antal per fp1
Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanliga retur- och fraktvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas och tas hem specifikt till dig.