Gobeläng Anna 110x130 cm

Handvävt konstverk
Tillfälligt slut
28995 kr
Spänningen mellan nutiden och historia framhävs i denna gobeläng på ett lekfullt sätt. Gobelängen föreställer Anna Paulowna som var en rysk prinsessa av Romanov-huset och hon blev senare drottning av Nederländerna. Gobelängen är vävd och broderad för hand och är ett unikt konstverk som blir det självklara blickfånget i ditt hem. Varje exemplar finns tillgänglig i en begränsad numrerad upplaga och kommer med ett äkthetsintyg. Observera att gobelängen levereras utan upphänge. Beräknad leveranstid är ca 4-6 veckor. Kontakta oss gärna för mer information på info@oscarclothilde.com.
Mer information
Artikelnummer113115
Vikt2000,00 g
Längd1100,00 mm
Höjd1300,00 mm
Leveranstidca 7 - 8 veckor
FärgMultifärgad
Endast i butikNej
VarumärkeMeisterwerke
BeställningsvaraJa
Antal per fp1
Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanliga retur- och fraktvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas och tas hem specifikt till dig.