Fåtölj Otto Schulz Rivoli Canovas

Fåtölj från JIo möbler
Endast i butik
27995 kr
Jio Möbler har tillverkat unika, exklusiva och handgjorda stoppmöbler av högsta kvalitet sedan 1941. Den exklusiva fåtöljen byggs upp och kläs av skickliga hantverkare. Fåtöljen från Otto Schulz är en sann designklassiker med hög sittkomfort. Fåtöljen är klädd i mjukaste sammet i tyg Från Manuel Canovas kollektion Rivoli.

Detta är en beställningsvara. För beställning eller förfrågningar kontakta order@oscarclothilde.com
Mer information
Artikelnummer113481
DesignerNej
Höjd820,00 mm
BeställningsvaraNej
Bredd820,00 mm
Vikt20000,00 g
LeveranstidNej
Endast i butikJa
StolstypNej
Fyllning/stoppningNej
FormNej
FärgRöd
MaterialTrä
TvättrådNej
Vändbara dynorNej
Avtagbar klädselNej
KlädselNej
Antal sittplatserNej
VarumärkeJio Möbler
SerieNej
Antal per fpNej
Vad kul att du är intresserad av den här varan! Den finns endast tillgänglig i vår butik på Birger Jarlsgatan 27.

Om du vill att vi lägger undan varan åt dig kan du ringa oss på 08-611 53 00 eller använd kontaktformuläret genom att klicka på knappen "Reservera" ovan, så återkommer vi till dig!

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.